Čokolády SUGAR FREE
Kategorie: KOLONIÁL, Čokoládové cukrovinky, Speciální potraviny
Čokoláda SUGAR FREE může být vhodná i pro dietáře! Čokoládu bez cukru si totiž můžete užít bez výčitek. K jejímu doslazení se používají náhradní sladidla, která jsou vhodná pro diabetiky i pro ty, kteří si hlídají svou váhu. Díky náhradním sladidlům má čokoláda méně kalorií. Pokud chcete mlsat zdravě, přidejte do svých dezertů kvalitní hořkou čokoládu bez cukru, která má kromě nižšího obsahu kalorií také blahodárné účinky na organizmus. Naše čokoláda je slazena maltitolem.
Základní informace
Výrobce/distributor | CHOCOLAND a.s. Ovčárecká 305 Kolín - 280 28 |
---|---|
Značka | Chocoland |
WWW | http://chocoland.cz/cz/ |
Gramáž / objem spotřebitelského balení | 85 g |
Počet ks v kartonu | 15 |
Datum uvedení na český trh | 10/2018 |
Doporučená maloobchodní cena | 29,90 |
Hlavní konkurenční výhoda produktu
Sugar Free No Added Sugar
B2B Popis
Čokoláda může být vhodná i pro dietáře! Čokoládu bez cukru si totiž můžete užít bez výčitek. K jejímu doslazení se používají náhradní sladidla, která jsou vhodná pro diabetiky i pro ty, kteří si hlídají svou váhu. Díky náhradním sladidlům má čokoláda bez cukru totiž méně kalorií. Pokud chcete mlsat zdravě, přidejte do svých dezertů kvalitní hořkou čokoládu bez cukru, která má kromě nižšího obsahu kalorií také blahodárné účinky na organizmus. V přiměřeném množství slouží pravá čokoláda jako antioxidant, přispívá k dobré náladě a samozřejmě je to jedno z nejznámějších afrodiziak. Ke slazení naší čokolády bez cukru používají sladidlo malitol (látka získávaná ze škrobu). Čokoláda s náhradními sladidly má kromě menšího kalorického podílu další dobrou vlastnost – na rozdíl od té s cukrem se po ní nekazí zuby. I když se čokoláda bez cukru sladí jinými sladidly, její použití v cukrářství zůstává stejné. Můžete ji jíst jen tak, přidávat ji nalámanou do těst, rozpouštět ji do krémů a polev, nebo z ní vyrábět krásné dekorace. Muffiny s čokoládou bez cukru budou stejně lahodné, jako ty s čokoládou s cukrem. Pokud chcete do těsta na muffiny nalámat kousky čokolády, volte tu s co nejvyšším obsahem kakaa. Má vyšší stupeň tání, tudíž se nalámané kousky nespojí při pečení s těstem a po vychladnutí zůstanou krásně křupavé.