Čokolády SUGAR FREE

Kategorie: KOLONIÁL, Speciální potraviny, Čokoládové cukrovinky

Čokoláda SUGAR FREE může být vhodná i pro dietáře! Čokoládu bez cukru si totiž můžete užít bez výčitek. K jejímu doslazení se používají náhradní sladidla, která jsou vhodná pro diabetiky i pro ty, kteří si hlídají svou váhu. Díky náhradním sladidlům má čokoláda méně kalorií. Pokud chcete mlsat zdravě, přidejte do svých dezertů kvalitní hořkou čokoládu bez cukru, která má kromě nižšího obsahu kalorií také blahodárné účinky na organizmus. Naše čokoláda je slazena maltitolem.

Základní informace

Výrobce/distributorCHOCOLAND a.s. Ovčárecká 305 Kolín - 280 28
ZnačkaChocoland
WWWhttp://chocoland.cz/cz/
Gramáž / objem spotřebitelského balení85 g
Počet ks v kartonu15
Datum uvedení na český trh10/2018
Doporučená maloobchodní cena29,90

Hlavní konkurenční výhoda produktu

Sugar Free No Added Sugar

B2B Popis

Čokoláda může být vhodná i pro dietáře! Čokoládu bez cukru si totiž můžete užít bez výčitek. K jejímu doslazení se používají náhradní sladidla, která jsou vhodná pro diabetiky i pro ty, kteří si hlídají svou váhu. Díky náhradním sladidlům má čokoláda bez cukru totiž méně kalorií. Pokud chcete mlsat zdravě, přidejte do svých dezertů kvalitní hořkou čokoládu bez cukru, která má kromě nižšího obsahu kalorií také blahodárné účinky na organizmus. V přiměřeném množství slouží pravá čokoláda jako antioxidant, přispívá k dobré náladě a samozřejmě je to jedno z nejznámějších afrodiziak. Ke slazení naší čokolády bez cukru používají sladidlo malitol (látka získávaná ze škrobu). Čokoláda s náhradními sladidly má kromě menšího kalorického podílu další dobrou vlastnost – na rozdíl od té s cukrem se po ní nekazí zuby. I když se čokoláda bez cukru sladí jinými sladidly, její použití v cukrářství zůstává stejné. Můžete ji jíst jen tak, přidávat ji nalámanou do těst, rozpouštět ji do krémů a polev, nebo z ní vyrábět krásné dekorace. Muffiny s čokoládou bez cukru budou stejně lahodné, jako ty s čokoládou s cukrem. Pokud chcete do těsta na muffiny nalámat kousky čokolády, volte tu s co nejvyšším obsahem kakaa. Má vyšší stupeň tání, tudíž se nalámané kousky nespojí při pečení s těstem a po vychladnutí zůstanou krásně křupavé.

ŘECKÉ OLIVY FRANZ JOSEF KAISER

Gaston, s.r.o. Kvítková 4703 760 01 Zlín

Bombus Raw Energy Banana&Coconut

DM Hermes Trade s.r.o. Jungmannova 299/2 794 01 Krnov

Ovesná kaše Čokoláda Dr. Oetker

Dr.Oetker, s.r.o. Americká 2335 272 01 Kladno - Kročehlavy, CZ

Chocoland Crema arašídová bez palmového oleje

CHOCOLAND a.s. Ovčárecká 305 Kolín - 280 28

Tyčinky Jsem kokosová

CHOCOLAND a.s. Ovčárecká 305 Kolín - 280 28